Over Ons

Nouris Security is een jong en innovatief bedrijf in de beveiligingswereld. Wij brengen de oude kwalitatieve beveiliging in een nieuwe jasje. Waar de technologie de wereld steeds meer overneemt, combineert Nouris Security deze twee werelden samen. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Of het nu gaat om een alarmsysteem, camerasysteem, brandpreventie en bedrijfshulpverlening (o.a. Automatische Externe Defibrillator); Nouris Security plaatst het! Natuurlijk doen zij dat na een goede securitycheck van hun experts. Na plaatsing is het klaar? Nee, zeker niet! Nouris Security heeft ook zijn eigen surveillancedienst. Hierdoor zijn wij 24/7 beschikbaar.

Benieuwd geraakt naar de diensten? De experts van Nouris Security staan je graag te woord!

Advies en installatie

Advies en installatie

Heeft u behoefte aan extra beveiliging voor uw bedrijfspand of woonhuis? Zoekt u een professionele alarminstallatie? Dan is het aan te raden om een expert te laten meekijken. Nouris Security levert u advies op maat.

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Onze mobiele surveillanten zijn op verschillende manieren - en momenten van de dag - inzetbaar, voor zowel bedrijven als particulieren. Dat kunt u gerust aan ons overlaten.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Uw gasten en medewerkers moeten zich welkom en op hun gemak voelen. Ongewenste gasten mogen geen kans krijgen. Nouris Security biedt u alles wat komt kijken bij de beveiliging van uw gebouwen en de mensen die er werken.

Heeft u met spoed een beveiliger nodig!?

Bel dan nu: 06-13 69 77 32. Wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing. Wij hebben een enorm netwerk van professionele freelance beveiligers, die we persoonlijk hebben geselecteerd.