Alarmsystemen en Beveiligingscamera's 

Alarmadvies en -installatie

Een alarmsysteem in je bedrijf, opslag of woonhuis geeft een prettig en veilig gevoel. Wij werken uitsluitend met apparatuur van A-merken (o.a. RISCO en Honeywell) en adviseren je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Ook voor de installatie van het gehele alarmsysteem zit je bij ons goed. Elke situatie is uniek. We kijken graag met je mee.

Maak een vrijblijvende afspraak

Alarmopvolging

Een alarmsysteem heeft natuurlijk pas écht nut in combinatie met adequate opvolging door professionals. Professionals die precies weten wat er moet gebeuren in geval van inbraak of vandalisme. Onze mobiele surveillanten zijn in ‘no-time’ ter plaatse wanneer het alarm afgaat. Zij zijn getraind om inbrekers op de juiste manier in te rekenen en over te dragen aan justitie. We komen graag bij je langs om jouw situatie te bekijken en bespreken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Beveiligingscamera’s

Steeds meer misdaadzaken worden opgelost op basis van videobeelden. Dit lukt alleen wanneer de beelden van topkwaliteit zijn. Aan een ‘vage schim’ in de verte hebben we niets.

Wij werken alleen met cameramerken die topkwaliteit beelden garanderen (o.a. Axis). Naast kwalitatief goede camera’s zijn o.a. de plaats van bevestiging en het aantal camera’s belangrijk om eventuele misdaden haarscherp vast te leggen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en het installeren van de camera’s.

Maak een vrijblijvende afspraak