Objectbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging

Uw gasten en medewerkers moeten zich welkom en op hun gemak voelen. Ongewenste gasten mogen geen kans krijgen. Nouris Security biedt u alles wat komt kijken bij de beveiliging van uw gebouwen en de mensen die er werken. Van receptiediensten (inclusief beveiliging) tot surveillance; van contractdiensten tot ad-hoc bewaking; veilig openen en sluiten: alles is mogelijk. We hebben voor iedere situatie een passende, beveiligde oplossing.

We komen graag bij u langs om uw specifieke situatie en beveiligingswensen in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij een maatwerk plan voor u op en geven u inzage in de kosten.

Terreinbeveiliging

Heeft u een bouwplaats, festivalterrein, evenementlocatie? Als er op uw terrein kostbare spullen staan wilt u die natuurlijk maximaal beveiligen met zo min mogelijk poespas en kosten. Want: hoe goed u ook verzekerd bent, door diefstal te voorkomen zorgt er voor dat uw bouwproject, festival of evenement gewoon verder kan.

We komen graag bij u langs om uw specifieke situatie en beveiligingswensen in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij een plan op en geven u inzage in de kosten. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en staat u straks niet voor onaangename verrassingen.

Onze beveiligers

Al onze (vaste en freelance) medewerkers hebben we persoonlijk geselecteerd en vertrouwen we door en door. Allemaal professionals met plezier in hun vak. Ongeacht of ze tijdelijk, fulltime of in shifts werken. Uiteraard beschikken onze medewerkers allemaal over een BHV en EHBO certificaat. Dat houdt in dat ze ook in staat zijn om uw veiligheidsregels op een juiste manier over te brengen op uw medewerkers.