Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillanten zijn op verschillende manieren - en momenten van de dag - inzetbaar, voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kan een mobiele surveillant verschillende klanten tegelijk van dienst zijn op het gebied van Alarmrespons, Open & Sluitdiensten of Buurtdiensten. Kwestie van goed plannen en flexibel personeel. Dat kunt u gerust aan ons overlaten.

Het voordeel van een multi-inzetbare mobiele surveillant? Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, betrouwbare professionals, die u niet exclusief hoeft te huren. Dat scheelt enorm in de kosten. Zodra we samen met u een passend beveiligingsplan hebben opgesteld, selecteren wij de juiste surveillanten, die zorgen dat ze razendsnel vertrouwd raken met de ins en outs van uw woning of bedrijf.

Nouris Alarmrespons

Heeft u een alarmsysteem in uw bedrijf, uw woning of uw opslag? Dan is het belangrijk dat er iemand komt als het alarm afgaat. Een professional, die bij een inbraak direct weet wat er moet gebeuren. De mobiele surveillanten van Nouris Security zijn in no-time ter plaatse en zijn er op getraind om eventuele inbrekers op een juiste manier in te rekenen. En over te dragen aan justitie.

Natuurlijk houden onze mobiele surveillanten u als eerste op de hoogte van de alarmmelding. Mocht u of één van uw medewerkers het alarm per ongeluk laten afgaan, weten onze surveillanten ook meteen dat ze hun actie kunnen stoppen. 

Nouris Open & Sluit diensten

Uw bedrijf is kwetsbaar tijdens de dagelijkse opening of sluiting. Het is voor één persoon vaak een heel ritueel van controleren of alles juist uitgeschakeld of dicht is. Vooral als er geld opgeborgen moet worden, is uw bedrijf dan een welkome prooi voor mensen met slechte bedoelingen.

Nouris Security kan u tijdens openen en sluiten assisteren, of zelfs alle handelingen overnemen. Dat scheelt veel tijd, die u liever met uw gezin –of anderszins- doorbrengt. Daarnaast is het prettig om een werkdag zonder zorgen te beginnen of te eindigen. Onze mobiele surveillanten zijn er speciaal voor opgeleid, zodat u zich volledig op uw werk -en uw privéleven- kunt concentreren.

Nouris Buurtdiensten

Iedereen verdient het om onbezorgd op vakantie -of gewoon een weekendje weg- te gaan. U wilt dan bij thuiskomst gewoon alles in de originele staat aantreffen. Vooral als u ook huisdieren heeft, is dat best een hele organisatie. Een beroep doen op uw buren, vrienden of familie is dan in sommige gevallen best veel gevraagd.

Wij nemen u graag alle zorgen uit handen, door een professioneel oogje in het zeil te houden. We komen dan dagelijks een of twee keer langs, doen de gordijnen ‘s nachts dicht, leggen de post opzij en zetten steeds een andere verlichting binnenshuis aan. Voor zover mogelijk verzorgen wij de dieren en controleren of alles nog in orde is. Zo lijkt het alsof er steeds iemand thuis kan komen. En zo houden we ongewenst bezoek op een afstand.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van vakantiebeveiliging van uw woning te bespreken. Zo kunt u optimaal en zorgeloos van uw welverdiende vakantie genieten. Zoals wij dat noemen: De Nouris Vakantie Garantie.