Advies en installatie

Heeft u behoefte aan extra beveiliging voor uw bedrijfspand of woonhuis? Zoekt u een professionele alarminstallatie? Dan is het aan te raden om een expert te laten meekijken. Nouris Security levert u advies op maat, zodat uw pand optimaal beveiligd is.

Iedere situatie is anders, en dat is maar goed ook. Zo geven we inbrekers geen kans. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw beveiligingsvraag. Door onze ervaring en kennis weten wij dat dat niet altijd de duurste hoeft te zijn!! Wij hebben uitstekende contacten met erkende elektrotechnische installateurs en leveranciers. Zo leveren en installeren wij topkwaliteit voor een concurrerende prijs!!


Risco alarmsysteem

Nouris Security staat voor kwaliteit. Zo ook met onze alarmsystemen. Wij werken o.a. met RISCO alarmsystemen. Deze doen precies waar ze voor gemaakt zijn, veiligheid bieden. Bijkomend voordeel is dat ze makkelijk te bedienen zijn. Deze systemen zijn ook draadloos, uitermate geschikt voor woningen! Maar ook specialistische alarmsystemen voor alle bedrijven zijn ook beschikbaar uiteraard! Elke woning en/of bedrijf is uniek, hierdoor maken wij graag met u een afspraak om een goed beveiligingsadvies te geven!

 

 

 

 

 

 


Hikvision camera's

Het nieuwe beveiligen, oftewel de beveiligingscamera's. Gezien de camera's en beelden steeds belangrijker worden om preventief te beveiligen maar ook om de criminaliteit op te lossen. Hierdoor moeten de beelden wel op en top zijn, want zeker in het oplossen van zaken moeten de feiten duidelijk zijn. Wat heb je aan een 'vage' schim verderop? Wat heb je aan een mooi donker beeld? Of je weet niet waar je de beelden vandaan moet krijgen! Dit is niet handig natuurlijk!

Hierdoor werken wij o.a. met Hikvision camera's. Dit merk gaat mee met zijn tijd en blijft ontwikkelen. Zolang de kwaliteit hoog blijft ontwikkelt Hikvision de camera's optimaal door. Hierdoor kunnen wij met recht zeggen dat dit een kwalitatief uitmuntend goed product is. 

Wilt u ook een kwaliteit camera in huis halen? Neem contact met ons op en wij zullen een goede oplossing aanbieden!